örülök, hogy itt vagy!

Működjünk együtt!
Szépüljünk Együtt!
Alkossunk fantasztikus Dolgokat!

Minden jobban megy, ha Te Rendben vagy. 


Hiszek az online világ lehetőségeiben is, amelyek révén nemcsak személyes hasznot érhetek el, hanem gyorsabban eljuthatok és segíthetek más elfoglalt nőknek és anyáknak. Folyamatosan képzem magam, hogy szakértelmem és tapasztalataim révén minél több hölgynek nyújthassak segítséget.

Bakiné Csenke Ildikó Rólam  Oldal kép

A történetem Rólad is szól....

Bakiné Csenke Ildikó vagyok, 40 éves múltam, anya, feleség. Eredeti végzettségem tanár és szépségipari szakember vagyok, az életem során azonban több területen dolgoztam és szereztem hasznos tapasztalatokat. Egy olyan típusú vállalkozást építek, amely új lehetőségeket teremt számomra és mások számára is.

Mint elfoglalt anya, fontosnak tartom, hogy az otthonunk minőségi, egészségbarát és hatásos termékekkel legyen körülvéve. Valamint azt is, hogy szabadon és boldogan éljünk a családommal! 

Azt gondolom mindezek NEKED is épp úgy fontosak lehetnek!

Amit Kínálok...

Ha inspiráló utazásra vágysz a kockázat nélküli üzletépítés, és a szépségápolás, anti-aging, sminkelés világába, akkor csatlakozz hozzám! Használj prémium, hatásos termékeket te is! 

És, ha ezt is szeretnéd: fedezd fel azokat az izgalmas lehetőségeket, amelyek által magabiztosan és hatékonyan építheted fel saját vállalkozásod, egy anyagilag biztosabb jövő érdekében.

Kész vagyok megosztani veled a tapasztalataimat és sikeres stratégiákat, amelyekkel elindulhatsz a szépségtanácsadói üzletépítés útján. Ne habozz, lépj velem kapcsolatba, és indulj el az úton, amely a szakmai fejlődés és egy szabadabb, közösségi vállalkozás felé vezet!


Bakiné Csenke Ildikó

Mert minden Velünk kezdődik

Ahogy előrehaladok az életben, egyre inkább tapasztalom, hogy az energikus élet és a szép bőr titka a megfelelő termékekben is rejlik.

A vállalkozásom alapja hatásos termékek, amelyeket meg is vásárolhatsz általam, akár kedvezménnyel is. Ezek a termékek nemcsak természetes alapúak, de garancia és számos jó eredmény is biztosítja hatékonyságukat. Mindegyik termék gondosan válogatott összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek megőrizni a bőröd és a tested szépségét és egészségét.

De tudod mit? Az én célom az, hogy ne csak szép bőrt és hatékony termékeket kínáljak, hanem életre szóló változást is. Hiszem, hogy a közösségi vállalkozásunk lehetőséget ad számomra és mások számára is arra, hogy szabadabban gazdálkodjunk az időnkkel és pénzt keressünk a saját feltételeink szerint. 

És ez szól, minden elfoglalt nőnek és anyának, aki ugyanezt a szabadságot és sikerélményt keresi... azonban ez egy plusz opció. A termékeket egyébként üzletépítés nélkül is megvásárolhatod és hosszútávon használhatod, úgy, ahogy neked a legjobb! Fantasztikus és sokoldalú, amit kínálok neked!

Örömmel várom, hogy veled együtt fedezzük fel a szépségápolás és sminkelés világát, és segítsek neked is elérni a céljaidat. Ne habozz, látogass el az info oldalamra. Valamint várlak a közösségi média oldalaimon, ahol napra kész információkat is kapsz!

Tegyünk együtt a Külső-Belső Harmóniáért, hogy jól érezd magad nap, mint nap és ragyogj, akár egy gyémánt! 

Hiszen minden Veled kezdődik! 

Szeretettel:

Ildi

Alapító tag

Pink Diamond Team

Tesztelt, Bevált termékek és Program

Oldalam Azoknak szól:

Akik szeretnék a bőrüket és testüket minőségi és megfizethető termékekkel ápolni.
Azoknak az anyáknak, akik szeretnék, hogy otthonukban minőségi, egészségbarát és hatásos termékekkel legyenek körülvéve.
Akik számára fontos, hogy bőrük fiatalos maradjon, különösen, ha már elmúltak 40 évesek. 
Azoknak, akik szeretnének többet kihozni az életükből, fejlődni és motivált, építő közösségben dolgozni!
Azoknak is, akik a közösségi vállalkozás lehetőségeiben hisznek, és szeretnék kiszakadni a mókuskerékből, valamint szabadabban gazdálkodni az idővel és a pénzzel.

nem szeretném meggyőzni Azokat:

Akik nem nyitottak direkt értékesítői szépségápolási és egészség megoldásokra, ragaszkodnak a hagyományos, bolti termékekhez.
Akiknek nincs kiemelt figyelme a szépségápolásra és prevencióra.
Akik nem hisznek abban, hogy lehet mások által inspirálódni és törekedni egy minőségibb életszínvonalra.
Akik nem hisznek abban, hogy a természetes alapú termékek valódi hatást tudnak elérni.
Akik elzárkóznak attól, hogy időt és energiát fektessenek abba, hogy informálódjanak és újat tanuljanak, annak érdekében, hogy jobban érezzék magukat. Nem szeretnének semmin változtatni az Életükben.

hozzád szólok?

Rövid de átfogó tájékoztatóm

Néhány gondolat tőlem neked!

Ha termékajánlóra lenne szükséged vásárlás előtt, vagy te is szeretnél extra jövedelmet és saját webshopot kedvezményekkel, akkor kattints az alábbi gombra és jelentkezz! 

Írd meg nekem, hogy miben segíthetek!?

Csodák akkor kezdenek történni, amikor a vágyaidra ugyanannyi (plusz 1%) energiával figyelsz, mint a félelmeidre.

Richard Wilkins

(plusz egy kiegészítéssel)

Kezdj itt! Töltsd le és legyél magabiztosabb!

Csenke Ildi Héttervező

Ingyenes & működik

Hogyan maradj fókuszált a sikereid érdekében!?

Heti tervezés!

Napi top 3 feladat!

Legyél eredményes!

Töltsd le ma, ingyen van!

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

KAPCSOLAT

Székesfehérvár, Hu, Eu

Bakiné Csenke Ildikó

Örülök, hogy itt vagy! Nem hiszek a véletlenekben. Bízom benne, hogy találsz általam megoldásokat te is!

© Copyright Bakiné Csenke Ildikó.  Minden jog fenntartva. 

Bakiné Csenke Ildikó

REGISTER YOUR SPOT NOW

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa justo sit amet risus. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Not sure?

Book your free consultation

Sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes nascetur ridiculus mus nulla vitae elit libero a pharetra augue. Fusce dapibus tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh ut fermentum massa.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close