megoldást keresel, hogy jobban érezd magad a bőrödben?

Én találtam néhányat, amelyek téged is érdekelhetnek...

Üdvözöllek! Bakiné Csenke Ildikó vagyok, minőségi szépségápolási termékek és a kockázat mentes, -részben online, automatizált- üzletépítés világába kalauzollak.

 Szenvedélyem, a természetes és hatásos szépségápolási és wellness megoldások és termékek a mindennapjainkban. Valamint, hogy segítsek az érdeklődőknek, ezek használatában, vagy magabiztosan létrehozni és fejleszteni ezt a típusú vállalkozásukat. Igen! Szépség és Életmód üzlet, döntsd el te, hogy mennyi érdekel belőle!? 

Csak a termékek? Rendben! 

Jövedelmet és nőies karriert szeretnél, amit akár otthonról is végezhetsz!? Rendben!

Én magam, vezető szépségápolásianti-aging és dekorkozmetikai termékekkel dolgozom, főként online platformokon. Ha te is érdeklődsz a szépségápolás, anti-aging megoldások és sminkelés iránt... Szívesen részt vennél egy szépségórán, ahol díjmentesen kipróbálhatsz top termékeket és tájékozódhatsz a partner cégről, vedd fel velem a kapcsolatot! 

Ha neked is vágyad egy női karrier, és megtanulni HOGYAN csináld, egy szabad és boldog élet érdekében, akkor szeretettel várlak! Csatlakozz hozzám, és együtt építhetjük fel az álmaidhoz vezető utat!

Instagram

Less be a mindennapjaimba, hogy lásd, neked is hasznos lehet, mindaz, amit képviselek. Aktualitások, sztorik, érdekességek, ajándékok. Kövess Instagramon is!

Facebook

Facebook csoportban is folyamatosan tájékozódhatsz hasznos tippekről és aktualitásokról. Várlak ott is, szeretettel!

Email

Küldj nekem email-t ide: info@ildikocsenke.com 

Személyesen válaszolok neked,  72 h belül munkanapokon.

Hatásos termékek

Küldd el mire lenne szükséged!? Mire keresnél megoldást?

Tervezd meg a heted
és a napi TOP 3 fókuszt

Ezzel a csajos tervezővel garantált az összeszedettség és produktivitás, ha naponta használod. Pár perc csak, amivel rengeteg időt spórolhatsz vissza és még a teendőid is vezetheted, digitálisan, okosceruzával is! Vagy nyomtass belőle hetente egyet és kezdd a heted tiszta lappal!

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

KAPCSOLAT

Székesfehérvár, Hu, Eu

Bakiné Csenke Ildikó

Örülök, hogy itt vagy! Nem hiszek a véletlenekben. Bízom benne, hogy találsz általam megoldásokat te is!

© Copyright Bakiné Csenke Ildikó.  Minden jog fenntartva. 

Bakiné Csenke Ildikó