Ha Eleged van, hogy nem olyan az életed, mint Szeretnéd 🤍 Hogyan változtass!?

A Gondolatok és Célok Ereje: Dr. Joe Dispenza és Neville Goddard Bölcsességei

Az elménk ereje az egyik legnagyobb titok a világon. A gondolataink és céljaink nem csupán kósza fantáziák, hanem a valóság megteremtésének alapjai. Ezt a tényt számos kiváló gondolkodó és spirituális vezető, köztük Dr. Joe Dispenza és Neville Goddard is értette és tanította az évek során.

Dr. Joe Dispenza, neurológus és író, az elmúlt években a tudatosság és az önfejlesztés terén vált ismertté. Munkái rávilágítanak arra, hogy az emberi elme mennyire befolyásolja az életünk minden területét. Azzal, hogy megértjük és tudatosan irányítjuk gondolatainkat, képesek vagyunk megváltoztatni a valóságunkat és elérni a céljainkat.

Neville Goddard, a 20. századi gondolkodó és író, spirituális tanításai mélyen gyökereznek a tudatosság és a manifesztáció elveiben. Az ő munkája rámutat arra, hogy a gondolatok és a képzeletünk valósággá tehetik az álmainkat és vágyainkat, amennyiben tudatosan és megfelelően alkalmazzuk azokat az életünkben. Illetve sokat beszél a Bibliáról, mint szimbolikus tanítások, útmutatások gyűjteményéről.

Mindkét gondolkodó hihetetlenül erőteljesnek tartotta a gondolatok és céljaink erejét. Arra ösztönöznek minket, hogy tanuljunk meg tudatosan irányítani gondolatainkat, és képzeljük el magunkat már elérve azt, amit szeretnénk. Ha hiszünk céljaink megvalósíthatóságában és követjük a megfelelő lépéseket, akkor képesek vagyunk megváltoztatni az életünket.

Ezért fontos, hogy mindig tisztában legyünk azzal, hogy milyen gondolatokat táplálunk az elménkben, és milyen célokat tűzünk ki magunk elé. Ha tudatosan fókuszálunk arra, amit szeretnénk elérni, és hiszünk abban, hogy képesek vagyunk rá, akkor nincs megállás. A gondolatok és céljaink ereje képes átalakítani az életünket és megteremteni azt a valóságot, amit igazán szeretnénk.

Mert minden veled kezdődik!

Az alábbi YouTUbe videóban beszélek a saját nézőpontomból, hogy mi az ami segített, ami neked is segíthet a megértésben.

Minden, amit mondok, személyes gondolatok, nem hivatalos tanácsadás.

Szeretettel, Ildi


Bakiné Csenke Ildikó
Bakiné Csenke Ildikó

Szia! Örülök, hogy itt vagy. Remélem tetszett ez a bejegyzés. Amennyiben hasznosnak találtad, látogass vissza a rendszeres tartalmakért. Többnyire szépség, egészség, életmód témákban. Legyen szép napod! Nézz szét a korábbi tartalmak közt és a weboldalamon. Ha segíthetek, lépj velem kapcsolatba! Üdv. Ildi

Leave a Reply

Your email address will not be published.